Avainapteekki  Olemma Facebookissa

rotia terveytee tamperelaisin apteekki

-

Lääkityksen tarkistus Inhalaatiohoidon tarkistus

Reseptien uusiminen apteekista

Reseptin uusiminen apteekissa voidaan pyytää asiakkaan puolesta lääkäriltä. Sähköisen e-reseptin uusimispyyntö kestää aina jonkun aikaa, mutta enintään 8 päivää. Mikäli haluat uusia reseptin apteekin avulla, se on syytä tehdä ajoissa, esimerkiksi silloin, kun haet reseptiltäsi viimeisiä määrättyjä lääkkeitä. Vanhanaikainen paperiresepti on tästä poikkeus - apteekki voi soittaa lääkärille ja pyytää reseptin uusimista, jolloin nopeimmillaan resepti uusitaan samalla kun asiakas asioi apteekissa. Reseptin uusimisesta puhelimitse peritään palvelumaksu, ja lääkäri voi mahdollisesti periä uusinnasta oman maksunsa.  

e-resepti

Voit jättää uusintapyynnön sähköisen eli e-reseptin uusimiseksi omalle terveysasemallesi joko paikan päällä asioimalla tai soittamalla terveysaseman reseptinuusimispuhelimeen. Reseptin uusimispyyntö voidaan tehdä helposti ja vaivattomasti myös apteekissa asiakkaan puolesta. Uusimispyyntö voidaan tehdä alle 16 kuukautta sitten määrätyistä tai uusituista resepteistä. Apteekki ei voi taata, että lääkäri aina uusii reseptin pyynnön perusteella. Uusinta voi esimerkiksi vaatia käyntiä laboratoriokokeissa tai lääkärin vastaanotolla. Lääkäri käsittelee uusimispyynnön kahdeksan vuorokauden kuluessa. Tieto uusimispyynnön käsittelystä on mahdollista saada tekstiviestinä matkapuhelimeen.

Uusimispyyntö apteekin kautta maksaa 3 € / resepti, yhteensä enintään 12 € / kaikki samalla käyntikerralla tehtävät uusintapyynnöt. Avainasiakkaanamme palvelun hinta on 2 € / resepti, yhteensä enintään 8 € / kaikki samalla käyntikerralla tehtävät uusintapyynnöt.

Omat sähköiset reseptisi voit tarkistaa verkossa Omakanta -palvelusta. Siirry omakanta palveluun.

Paperiresepti

Paperisia reseptejä kirjoittaa vielä osa yksityisistä lääkäriasemista ja lääkäreistä. Apteekki voi asiakkaan toiveesta pyytää puhelimitse tällaisen reseptin uusintaa (ei koske esimerkiksi vahvoja kipulääkkeitä eikä rauhoittavia ja unilääkkeitä). Uusintaa ei välttämättä saada tehtyä saman päivän aikana. Reseptin uusinta puhelimitse maksaa 3 € / resepti. Lisäksi lääkäri voi periä uusinnasta reseptinuusimispalkkion.

Reseptilääkkeet

Resepti tarvitaan aina, kun ostat reseptilääkkeitä. On myös mahdollista tilata reseptilääkkeet netistä, verkkoapteekin avulla, jolloin voimme toimittaa lääkkeet myös helposti noudettavaksi lääkeautomaattiin, joka on samankaltainen kuin postin pakettiautomaatti. Kun käyt apteekissa, saat reseptilääkkeet nopeasti perinteiseen tapaan - ota itsellesi vuoronumero ja tule palveltavaksi reseptilääkkeiden tiskille!

Reseptien uusiminen

e-resepti: voit jättää uusintapyynnön sähköisen eli e-reseptin uusimiseksi omalle terveysasemallesi joko paikanpäällä asioimalla tai soittamalla terveysaseman reseptinuusimispuhelimeen. Reseptin uusimispyyntö voidaan tehdä helposti ja vaivattomasti myös apteekissa asiakkaan puolesta. Uusimispyyntö voidaan tehdä alle 16 kuukautta sitten määrätyistä tai uusituista resepteistä. Apteekki ei voi taata, että lääkäri aina uusii reseptin pyynnön perusteella. Uusinta voi esimerkiksi vaatia käyntiä laboratoriokokeissa tai lääkärin vastaanotolla. Lääkäri käsittelee uusimispyynnön kahdeksan vuorokauden kuluessa. Tieto uusimispyynnön käsittelystä on mahdollista saada tekstiviestinä matkapuhelimeen. Uusimispyyntö apteekin kautta maksaa 3€/resepti, yhteensä enintään 12€/kaikki samalla käyntikerralla tehtävät uusintapyynnöt. Avainasiakkaanamme palvelun hinta on 2€/resepti, yhteensä enintään 8€/kaikki samalla käyntikerralla tehtävät uusintapyynnöt.

Paperiresepti: Paperisia reseptejä kirjoittaavieläosa yksityisistä lääkäriasemista ja lääkäreistä. Apteekki voi asiakkaan toiveesta pyytää puhelimitse tällaisen reseptin uusintaa (ei koske esimerkiksi vahvoja kipulääkkeitäeikä rauhoittavia – ja unilääkkeitä). Uusintaa ei välttämättä saada tehtyä saman päivän aikana. Reseptin uusinta puhelimitse maksaa 3€/resepti. Lisäksi lääkäri voi periä uusinnasta reseptinuusimispalkkion.

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Lääkityshuolia? Tesoman apteekki auttaa.

Epäiletkö mahdollisia lääkehaittoja? Haluatko keskustella lääkkeiden oikeasta käytöstä? Lääkityksen tarkistuspalvelu on apteekin tarjoama lisäpalvelu, joka edistää
lääkehoidon onnistumista ja lääkitysturvallisuutta. Palvelu soveltuu etenkin iäkkäille ja useita lääkkeitä käyttäville.

Lue lisää...

Lääkehoidon tukipalvelu, lääkkeiden annosjakelu

Lääkehoidon tukipalvelun tavoitteena on parantaa lääketurvallisuutta ja tuoda asiakkaalle säästöjä lääkekustannuksiin.

Lue lisää...

Inhalaatiotekniikan tarkastus

Tesoman apteekki tarjoaa hengitettäviä eli inhaloitavia lääkkeitä käyttäville asiakkaillemme palvelua, jossa asiaan kouluttautunut farmaseutti tarkastaa asiakkaan inhalaatiotekniikan ja ohjaa hengitettävien lääkkeiden käytössä tarvittaessa. Palveluun varataan aika etukäteen paikan päällä tai puhelimitse. Aikaa tarkastukseen kuluu noin 15 minuuttia ja palvelun hinta on 8 euroa. Oikea inhalointitekniikka takaa sinulle parhaan hyödyn lääkkeestäsi!

Liikkujan apteekki

Apteekissamme on käytössä Liikkujan apteekki -konsepti, eli ohjaamme tarvittaessa asiakasta terveyttä tai sairauden hoitoa edistävän liikunnan pariin. Pohjana suosituksille on Kunnossa kaiken ikää -ohjelman, Hengitysliiton, Suomen Apteekkariliiton sekä liikunnan aluejärjestöjen yhteishankkeen tiedot ja materiaalit. Meiltä saat myös tietoa paikallisesta liikuntatarjonnasta ja yhteistyökumppanina toimivien liikuntayritysten tarjouksista!

Verkkoapteekki – lääkkeet ja apteekkituotteet netistä

RESEPTILÄÄKKEET NETISTÄ

Apteekkimme palvelee sinua myös verkossa, osoitteessa eapteekkitampere.fi. Enää ei ole apteekissa asiointi kellonajasta kiinni, vaan tilauksen voi tehdä vaikka keskellä yötä! Verkkoapteekin valikoimasta löydät itsehoitotuotteet ja lääkkeet kotiapteekkiisi niin ihmisille kuin lemmikeillekin. Kosmetiikkavalikoimassamme on useita tunnettuja ja laadukkaita sarjoja kaikille ihotyypeille ja kukkaroille. Myös reseptilääkkeet saat kätevästi ja turvallisesti tilattua verkkoapteekistamme. Valittavanasi on useita toimitus- ja maksuvaihtoehtoja.
Katso tästä miten tilaat verkkoapteekista:
Tesoman Apteekki Verkkokaupan Esittely

Apteekin noutoautomaatti

Apteekin oma noutoautomaatti palvelee kauppakeskus Westerissä apteekin sisäänkäynnin vieressä: ma-la klo 7:30-23 su klo 10-23.
Noutoautomaatti on erittäin kätevä tapa hakea tilaamasi lääkkeet juuri haluamaasi aikaan. Noutoautomaatti on käytettävissä aina kun Westeri on avoinna, joten voit noutaa lääkkeesi aamusta iltamyöhään. Voit tilata apteekin noutoautomaattiin myös reseptilääkkeitä, jos sinulla on voimassa oleva e-resepti. Tilaaminen tapahtuu verkkoapteekkimme kautta, josta voit valita lääkkeiden toimitustavaksi noutoautomaatin. Noutoautomaatti on saman kaltainen laite kuin Postin pakettiautomaatit - se on helppo käyttää, luotettava ja turvallinen. Samalla voit välttyä ylimääräisiltä ihmiskontakteilta, ja valita lääkkeittesi noutoajaksi sellaisen hetken, kun kauppakeskuksessa on hiljaisempaa.

Lääkkeiden pakkaus valmiiksi

Voit noutaa tilaamasi tuotteet myös valmiiksi pakattuina joko Tesoman tai Villilän apteekista. Jos nouto apteekista tai noutoautomaatista ei ole mahdollista esimerkiksi välimatkan takia, niin saat meiltä toimituksen myös Postin toimipisteeseen. Lääkkeet on mahdollista tilata myös suoraan kotiin toimitettuna, esimerkiksi karanteenin tai liikkumisrajoitteiden takia.

Tilaa lääkkeet kotiovelle

Nyt on mahdollista tilata Tesoman apteekin verkkoapteekista lääkkeitä ja muita tuotteita suoraan kotiovelle tuotuna.
Alustavasti kotiinkuljetusajat ovat ma-pe klo 11-18 välillä.

Lääkkeiden kotiinkuljetus, hinta

Alue A 12,00€ (postinumeroalueille 33270, 33300, 33310, 33330, 33340, 33420, 33430)
Alue B 16,00€ (postinumeroalueille 33240, 33250, 33380, 33400)
Alue C 18,50€ (postinumeroalueille 33200, 33210, 33230, 33231, 33410, 33450, 33470, 33950, 33960, 37100, 37150)

Verkkoapteekkimme kautta on mahdollista tilata myös reseptilääkkeitä, joihin sinulla on voimassa oleva e-resepti.
Voit tarkastella e-resepti tietojasi Omakanta palvelusta. Siirry omakanta palveluun.

Verkkoapteekissa toisen puolesta asiointi

Voit tilata reseptilääkkeitä toisen puolesta myös verkkokaupastamme, jos toinen henkilö on valtuuttanut sinut hoitamaan apteekkiasiointeja puolestaan suomi.fi-palvelussa. Toisen puolesta asiointi verkossa edellyttää, että olet kirjautuneena verkkokauppaan.

Anna sähköinen valtakirja
1. Mene osoitteeseen suomi.fi.
2. Tunnistaudu pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.
3. Valitse Kansalaiselle > Valtuudet > Lisää uusi valtuus.
4. Seuraa palvelun ohjeita. Anna haluamallesi henkilölle valtuus apteekkiasiointiin syöttämällä henkilön nimi ja henkilötunnus.

- Kun valtuutus on kunnossa, verkkoapteekissa voi samanaikaisesti asioida paitsi omasta, myös kahden muun henkilön puolesta.
- Asiointiin tarvitaan henkilöiden henkilötunnukset.
- Lääke neuvonta antetaan tilauksen tekijälle
- Toimitus tilauksessa annettuun yhteen osoitteeseen.

VERKKOAPTEEKKI - APTEEKKI VERKOSSA 24/7

 

Avainasiakkuus

Apteekkimme kuuluvat Avainapteekit-ketjuun. Ketjussa on jo lähes sata apteekkien toimipistettä ympäri Suomen. Avainasiakkaanamme saat aina parhaan hintahyödyn kuukausittain vaihtuvien tarjoustemme muodossa. Avainasiakastarjoukset saat kaikista ketjun apteekeista.

Lue lisää...

Lääkejätteiden vastaanotto

Käyttämättömien lääkkeiden palauttaminen apteekkiin
Apteekki ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä.

Lue lisää...

Palvelemme
tänään

Tesomalla 8.30 - 20:00
Villilässä 9.30 - 17