Avainapteekki  Olemma Facebookissa

rotia terveytee tamperelaisin apteekki

-

Lääkityksen tarkistus Inhalaatiohoidon tarkistus

Mitä ny?!

Tältä sivulta löydät ajankohtaista apteekkiasiaa: apteekin omia tarjouksia, tapahtumia, tuote-esittelyjä ym. Kuukauden tarjoukset löydät verkkoapteekistamme.

Heinäkuun Avainasiakastarjous, Apobase

Apobase
APOBASE LOTION, CREME JA OILY CREME 250 G, 9,90€
Päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Kevyt, keskirasvainen ja rasvainen vaihtoehto.

Heinäkuun Avainasiakastarjoukset

AA heinkuu

Mikä auttaa hyttysen puremiin?

itikan purem www
Suomessa elävien hyönteisten puremat tai pistot ovat yleisesti ihmiselle vaarattomia, mutta voivat aiheuttaa yliherkälle ja allergiselle henkilölle vakavankin reaktion.
Vaurioitunut ihoalue usein kutisee, turpoaa ja punoittaa. Pistoskohta voi levitä nokkosihottumaksi ja tulehtua herkästi, kun voimakas kutina pakottaa huomaamatta raapimaan paukama-aluetta.

Ihoreaktiota voi hoitaa hydrokortisoni- tai antihistamiinivoiteilla, jotka vähentävät ihon kutinaa ja turvotusta. Dekspantenolia sisältävät voiteet nopeuttavat ihon pintakerroksen paranemista. Suun kautta otettavien allergialääkkeiden käyttö on syytä aloittaa hyvissä ajoin ennen altistumista ötököille.

Pahasti tulehtuneelle iholle on parasta käyttää antimikrobisia voiteita. Kylmäpakkaukset ja viilentävät geelit auttavat kipuun ja kutinaan sekä laskevat turvotusta. Hyönteiskarkotteet ovat mainio keino häätää useimmat inisijät ennen kuin ne ehtivät edes puraista.

Näin apteekki auttaa: Pantyson-emulsiovoide 20 g, 6,31 e
Pantyson-emulsiovoide verkkokaupastamme

Kesäkuun Avainasiakastarjouksessa Vichy Mineral 89

Vichy

Palvelemme
tänään

Tesomalla 8.30 - 14:00
14.30 - 20:00
Villilässä 9.30 - 17