Avainapteekki  Olemma Facebookissa

rotia terveytee tamperelaisin apteekki

-

Lääkityksen tarkistus Inhalaatiohoidon tarkistus

Reseptien uusiminen

e-resepti

Voit jättää uusintapyynnön sähköisen eli e-reseptin uusimiseksi omalle terveysasemallesi joko paikan päällä asioimalla tai soittamalla terveysaseman reseptinuusimispuhelimeen. Reseptin uusimispyyntö voidaan tehdä helposti ja vaivattomasti myös apteekissa asiakkaan puolesta. Uusimispyyntö voidaan tehdä alle 16 kuukautta sitten määrätyistä tai uusituista resepteistä. Apteekki ei voi taata, että lääkäri aina uusii reseptin pyynnön perusteella. Uusinta voi esimerkiksi vaatia käyntiä laboratoriokokeissa tai lääkärin vastaanotolla. Lääkäri käsittelee uusimispyynnön kahdeksan vuorokauden kuluessa. Tieto uusimispyynnön käsittelystä on mahdollista saada tekstiviestinä matkapuhelimeen.

Uusimispyyntö apteekin kautta maksaa 3 € / resepti, yhteensä enintään 12 € / kaikki samalla käyntikerralla tehtävät uusintapyynnöt. Avainasiakkaanamme palvelun hinta on 2 € / resepti, yhteensä enintään 8 € / kaikki samalla käyntikerralla tehtävät uusintapyynnöt.

Omat sähköiset reseptisi voit tarkistaa verkossa Omakanta palvelusta. Siirry omakanta palveluun.

Paperiresepti

Paperisia reseptejä kirjoittaa vielä osa yksityisistä lääkäriasemista ja lääkäreistä. Apteekki voi asiakkaan toiveesta pyytää puhelimitse tällaisen reseptin uusintaa (ei koske esimerkiksi vahvoja kipulääkkeitä eikä rauhoittavia ja unilääkkeitä). Uusintaa ei välttämättä saada tehtyä saman päivän aikana. Reseptin uusinta puhelimitse maksaa 3 € / resepti. Lisäksi lääkäri voi periä uusinnasta reseptinuusimispalkkion.

Reseptien uusiminen

e-resepti: voit jättää uusintapyynnön sähköisen eli e-reseptin uusimiseksi omalle terveysasemallesi joko paikanpäällä asioimalla tai soittamalla terveysaseman reseptinuusimispuhelimeen. Reseptin uusimispyyntö voidaan tehdä helposti ja vaivattomasti myös apteekissa asiakkaan puolesta. Uusimispyyntö voidaan tehdä alle 16 kuukautta sitten määrätyistä tai uusituista resepteistä. Apteekki ei voi taata, että lääkäri aina uusii reseptin pyynnön perusteella. Uusinta voi esimerkiksi vaatia käyntiä laboratoriokokeissa tai lääkärin vastaanotolla. Lääkäri käsittelee uusimispyynnön kahdeksan vuorokauden kuluessa. Tieto uusimispyynnön käsittelystä on mahdollista saada tekstiviestinä matkapuhelimeen. Uusimispyyntö apteekin kautta maksaa 3€/resepti, yhteensä enintään 12€/kaikki samalla käyntikerralla tehtävät uusintapyynnöt. Avainasiakkaanamme palvelun hinta on 2€/resepti, yhteensä enintään 8€/kaikki samalla käyntikerralla tehtävät uusintapyynnöt.

Paperiresepti: Paperisia reseptejä kirjoittaavieläosa yksityisistä lääkäriasemista ja lääkäreistä. Apteekki voi asiakkaan toiveesta pyytää puhelimitse tällaisen reseptin uusintaa (ei koske esimerkiksi vahvoja kipulääkkeitäeikä rauhoittavia – ja unilääkkeitä). Uusintaa ei välttämättä saada tehtyä saman päivän aikana. Reseptin uusinta puhelimitse maksaa 3€/resepti. Lisäksi lääkäri voi periä uusinnasta reseptinuusimispalkkion.

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Lääkityshuolia? Tesoman apteekki auttaa.

Epäiletkö mahdollisia lääkehaittoja? Haluatko keskustella lääkkeiden oikeasta käytöstä? Lääkityksen tarkistuspalvelu on apteekin tarjoama lisäpalvelu, joka edistää
lääkehoidon onnistumista ja lääkitysturvallisuutta. Palvelu soveltuu etenkin iäkkäille ja useita lääkkeitä käyttäville.

Tutustu palveluun klikkaamalla alla olevaa videota!

Lue lisää...

Lääkehoidon tukipalvelu, lääkkeiden annosjakelu

Lääkehoidon tukipalvelun tavoitteena on parantaa lääketurvallisuutta ja tuoda asiakkaalle säästöjä lääkekustannuksiin.

Lue lisää...

Inhalaatiotekniikan tarkastus

Tesoman apteekki tarjoaa hengitettäviä eli inhaloitavia lääkkeitä käyttäville asiakkaillemme palvelua, jossa asiaan kouluttautunut farmaseutti tarkastaa asiakkaan inhalaatiotekniikan ja ohjaa hengitettävien lääkkeiden käytössä tarvittaessa. Palveluun varataan aika etukäteen paikan päällä tai puhelimitse. Aikaa tarkastukseen kuluu noin 15 minuuttia ja palvelun hinta on 8 euroa. Oikea inhalointitekniikka takaa sinulle parhaan hyödyn lääkkeestäsi!

Liikkujan apteekki

Apteekissamme on käytössä Liikkujan apteekki -konsepti, eli ohjaamme tarvittaessa asiakasta terveyttä tai sairauden hoitoa edistävän liikunnan pariin. Pohjana suosituksille on Kunnossa kaiken ikää -ohjelman, Hengitysliiton, Suomen Apteekkariliiton sekä liikunnan aluejärjestöjen yhteishankkeen tiedot ja materiaalit. Meiltä saat myös tietoa paikallisesta liikuntatarjonnasta ja yhteistyökumppanina toimivien liikuntayritysten tarjouksista!

Verkkoapteekki – lääkkeet ja apteekkituotteet netistä

Apteekkimme palvelee sinua myös verkossa, osoitteessa eapteekkitampere.fi. Enää ei ole apteekissa asiointi kellonajasta kiinni, vaan tilauksen voi tehdä vaikka keskellä yötä! Verkkoapteekin valikoimasta löydät itsehoitotuotteet ja lääkkeet kotiapteekkiisi niin ihmisille kuin lemmikeillekin. Kosmetiikkavalikoimassamme on useita tunnettuja ja laadukkaitasarjoja kaikille ihotyypeille ja kukkaroille.

Apteekin oma noutoautomaatti palvelee Westerissä apteekin sisäänkäynnin vieressä: ma-la klo 7:30-23 su klo 10-23.
Voit noutaa tilaamasi tuotteet myös valmiiksi pakattuina joko Tesoman tai Villilän apteekista. Jos nouto apteekista ei ole mahdollista, niin toki saat toimituksen myös Postin toimipisteeseen tai suoraan kotiin.

Tilaa tuoteet kotiovelle
Nyt on mahdollista tilata Tesoman apteekin verkkoapteekista lääkkeitä ja muita tuotteita suoraan kotiovelle tuotuna.
Kotiinkuljetusajat ovat ma, ke ja pe klo14-18 välillä, Länsi-Tampereelle.
Kotiinkuljetuksen hinta on 8 €.

- Nouto apteekin automaatista 0 €, nouto apteekista 0 €, postista 7 €, nouto SmartPOSTista 6,50 €. Paketti postin kotiinkuljetuksella 13 €.

Verkkoapteekkimme kautta on mahdollista tilata myös reseptilääkkeitä, joihin sinulla on voimassa oleva e-resepti.
Voit tarkastella e-resepti tietojasi Omakanta palvelusta. Siirry omakanta palveluun.

Avainasiakkuus

Apteekkimme kuuluvat Avainapteekit-ketjuun. Ketjussa on jo lähes sata apteekkien toimipistettä ympäri Suomen. Avainasiakkaanamme saat aina parhaan hintahyödyn kuukausittain vaihtuvien tarjoustemme muodossa. Avainasiakastarjoukset saat kaikista ketjun apteekeista.

Lue lisää...

Lääkejätteiden vastaanotto

Käyttämättömien lääkkeiden palauttaminen apteekkiin
Apteekki ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä.

Lue lisää...

Palvelemme
tänään

Tesomalla 8.30 - 20:00
Villilässä 9.30 - 17