Avainapteekki  Olemma Facebookissa

rotia terveytee tamperelaisin apteekki

-

Lääkityksen tarkistus Inhalaatiohoidon tarkistus

Mitä ny?!

Tältä sivulta löydät ajankohtaista apteekkiasiaa: apteekin omia tarjouksia, tapahtumia, tuote-esittelyjä ym. Kuukauden tarjoukset löydät verkkoapteekistamme.

Lokakuun Avaintarjouksessa

PosivilZluzink.png
Posivil Fluzink 40 Tabl. 9,90 eur.
Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin, lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun imeskelytabletti imeskellään rauhallisesti suussa noin joka toinen tunti.
Imeskelytableteista voi valita kolmen makuvaihtoehdon välillä. Nämä maut ovat sitruuna-lakritsi, veriappelsiini ja anis. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

Lokakuun Avaintarjouksessa

Lysi.png

Lysi Omeg-3; Vahva 120 Kaps. tai Vahva + D 100 Kaps. 17,90 eur.
Vahva kalaöljyvalmiste sydämesi tueksi. Tämä Lysi Omega-3 vahva kalaöljykapseli sisältää runsaasti terveydelle edullisia omega-3-rasvahappoja, joista EPA ja DHA edistävät tutkitusti sydämen normaalia toimintaa. Laktoositon ja gluteeniton.

Lokakuun Avaintarjouksessa

MinisunMonivitamiini.png

Minisun Monivitamiini Vahva 120 tabl. tai Extra vahva 90 Tabl. 17,90 eur.
Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä.

Lokakuun Avaintarjouksessa

Magnecit.png

Magnecit 200 Tabl. 16,90 eur.

Valmiste sisältää magnesiumin lisäksi B6-vitamiinia, joka tehostaa magnesiumin imeytymistä. MagneCit on nieltävä tabletti, joka ei sisällä maku- tai makeutusaineita. MagneCit sopii erityisesti kuntoilijoille ja urheilijoille, fyysistä työtä tekeville sekä kaikille krampeista ja suonenvedosta kärsiville. Kalvopäällystetty tabletti - helppo niellä.

Palvelemme
tänään

Tesomalla 8.30 - 20:00
Villilässä 9.30 - 17