Avainapteekki  Olemma Facebookissa

rotia terveytee tamperelaisin apteekki

-

Lääkityksen tarkistus Inhalaatiohoidon tarkistus

Mitä ny?!

Tältä sivulta löydät ajankohtaista apteekkiasiaa: apteekin omia tarjouksia, tapahtumia, tuote-esittelyjä ym. Kuukauden tarjoukset löydät verkkoapteekistamme.

Paluu Arkeen

Minisun Back to School www
Elokuussa Minisun kampanja tuotteet -10%.
Kahden Minisun-kampanjatuotteen ostajalle narureppu kaupanpäälle.
*Narureppuja rajallinen määrä. Voimassaoloaika 1.-31.8.2020.

Elokuun Avainasiakastarjoukset

AA elokuu

Mikä auttaa hyttysen puremiin?

itikan purem www
Suomessa elävien hyönteisten puremat tai pistot ovat yleisesti ihmiselle vaarattomia, mutta voivat aiheuttaa yliherkälle ja allergiselle henkilölle vakavankin reaktion.
Vaurioitunut ihoalue usein kutisee, turpoaa ja punoittaa. Pistoskohta voi levitä nokkosihottumaksi ja tulehtua herkästi, kun voimakas kutina pakottaa huomaamatta raapimaan paukama-aluetta.

Ihoreaktiota voi hoitaa hydrokortisoni- tai antihistamiinivoiteilla, jotka vähentävät ihon kutinaa ja turvotusta. Dekspantenolia sisältävät voiteet nopeuttavat ihon pintakerroksen paranemista. Suun kautta otettavien allergialääkkeiden käyttö on syytä aloittaa hyvissä ajoin ennen altistumista ötököille.

Pahasti tulehtuneelle iholle on parasta käyttää antimikrobisia voiteita. Kylmäpakkaukset ja viilentävät geelit auttavat kipuun ja kutinaan sekä laskevat turvotusta. Hyönteiskarkotteet ovat mainio keino häätää useimmat inisijät ennen kuin ne ehtivät edes puraista.

Näin apteekki auttaa: Pantyson-emulsiovoide 20 g, 6,31 e
Pantyson-emulsiovoide verkkokaupastamme

Lääkehaku etsii lääkkeen

laakehaku www
Lääkehakuun tästä

Saatavuushäiriöiden lisäännyttyä yhä useampi suomalainen on törmännyt ikävään tilanteeseen: lääkettä ei löydy apteekista.
Uusi Lääkehaku-verkkopalvelu auttaa löytämään lääkkeen, yhdellä haulla.

Apteekki.fi-sivustolla on julkaistu uusi Lääkehaku-palvelu. Kätevän verkkopalvelun avulla asiakas voi hakea lähimmän apteekin tai verkkoapteekin, jossa tarvittavaa lääkettä on juuri sillä hetkellä saatavilla.

Lääkehaku helpottaa lääkkeiden löytämistä erityisesti saatavuushäiriötilanteessa. Tuotteen loppuessa tukkuliikkeestä asiakkaan on ollut haastava löytää apteekkia, jonka hyllyllä lääkettä on vielä jäljellä.

– Yhdellä haulla pystyy nyt korvaamaan monta puhelinsoittoa, tiivistää Apteekkariliiton farmaseuttinen johtaja Charlotta Sandler.
Ennen kuin lääkettä lähtee noutamaan, varsinkaan pitkän matkan päästä, kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi ottaa yhteyttä apteekkiin ja varata lääke.
 
Lääkehaku löytyy Apteekki.fi -sivuston etusivulta. Hakua voi käyttää tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tiedot haetaan lääkevalmisteen nimellä. Palvelu kertoo saatavuustietojen lisäksi myös lääkkeen hinta- ja Kela-korvattavuustiedot, sekä vaihtokelpoiset rinnakkaisvalmisteet.

Kalliimmat ja vähemmän käytetyt lääkkeet ovat apteekeissa usein tilaustuotteita. Jos haku näyttää, että lääkettä ei lähiapteekin varastossa ole, se ei tarkoita etteikö sitä saisi kyseisen apteekin kautta.
– Jos lääke on normaalisti saatavilla tukusta, se saadaan tilattua jokaiseen Suomen apteekkiin noin yhden arkipäivän tilausajalla, Sandler muistuttaa.

Lisääntyneistä saatavuushäiriöistä ja koronapandemiasta huolimatta lääkkeiden saatavuus Suomessa on edelleen erinomaisella tasolla.

Palvelemme
tänään

Tesomalla 8.30 - 20
Villilässä 9.30 - 17