Avainapteekki  Olemma Facebookissa

rotia terveytee tamperelaisin apteekki

-

Lääkityksen tarkistus Inhalaatiohoidon tarkistus

Tesoman apteekki

Apteekkimme palvelee liikekeskus Westerissä Länsi-Tampereella. Reipas ja mukava henkilökuntamme auttaa sinua asiantuntemuksella - olipa kyse sitten reseptilääkkeistä, muista apteekkituotteista tai tarpeellisista neuvoista. Tiesitkö, että meillä hyllyopasteet ovat kahrella kielellä: suomeksi ja tampereeks!

Tervetuloa!
Löydät meidät käyntiosoitteesta Liikekeskus Westeri,  Tesomankatu 4 C, 33310 Tampere.
Postiosoite: Tesomankuja 7, 33310 Tampere

Westeriin pääsee helposti bussilla.

Tesomankadun puoleisella pysäkillä pysähtyvät bussit 8, 7, 13, 71A ja 71B ja

Tesoman valtatien pysäkillä bussi 26. Lisäksi liikekeskukseen liikennöi PALI 9 ja PALI12.
Lähijuna M Tampere-Tesoma -reitillä tarvitset AB-vyöhykkeet. Seisakkeella pysähtyy arkisin 18 kauko- ja 14 lähijunaa.

Laitetaas yhressä rotia terveytee!


Näytä Tesoman apteekki suuremmalla kartalla

Avainapteekki Tampere - Apteekki Tesoma

Tampereen Tesoman Apteekki palvelee myös verkossa. Verkkoapteekin valikoimasta löydät itsehoitotuotteet ja lääkkeet kotiapteekkiisi niin ihmisille kuin lemmikeillekin. Apteekistamme löydät tuotteet kevään allergiakauden helpotukseen, kesän aurinkosuojatuotteet sekä avun syksyn flunssakauden keskelle. Kosmetiikkavalikoimassamme on useita tunnettuja ja laadukkaita sarjoja kaikille ihotyypeille ja kukkaroille.

Verkkoapteekista tilaamasi tuotteet nappaat näppärästi mukaan apteekkimme noutoautomaatista. Apteekin oma noutoautomaatti palvelee kauppakeskus Westerissä apteekin sisäänkäynnin vieressä: ma-la klo 7:30-23 su klo 10-23. Noutoautomaatti on kätevä ja helppo tapa hakea tilaamasi lääkkeet juuri haluamaasi aikaan. Noutoautomaatti on käytettävissä aina kun Westeri on avoinna, joten voit noutaa lääkkeesi aamusta iltamyöhään. Voit tilata apteekin noutoautomaattiin myös reseptilääkkeitä, jos sinulla on voimassa oleva e-resepti. Valitse vain verkkoapteekistamme lääkkeiden toimitustavaksi noutoautomaatti. Noutoautomaatti on saman kaltainen laite kuin Postin pakettiautomaatit - se on helppo käyttää, luotettava ja turvallinen. Samalla voit välttyä ylimääräisiltä ihmiskontakteilta, ja valita lääkkeittesi noutoajaksi sellaisen hetken, kun kauppakeskuksessa on hiljaisempaa.

Tesoman Apteekki on osa maanlaajuista Avainapteekit -ketjua. Liittymällä Avainasiakkaaksi saat aina parhaan hintahyödyn kuukausittain vaihtuvien tarjoustemme muodossa. Avainasiakastarjoukset saat kaikista ketjun apteekeista.

Tesoman Apteekki on kätevän kokoinen ja ripeästi palveleva lähiöapteekkisi. Tervetuloa palveltavaksi!

Palvelemme
tänään

Tesomalla 8.30 - 20
Villilässä 9.30 - 17