Palvelut

Reseptien uusiminen apteekista

Reseptin uusimispyyntö voidaan tehdä helposti ja vaivattomasti apteekissa asiakkaan puolesta. Voit myös tilata reseptilääkkeet netistä, verkkoapteekin kautta helposti haettavaksi apteekin omaan noutoautomaattiin.

Verkkoapteekki

Voit tilata reseptilääkkeet noudettavaksi Tesoman tai Villilän apteekkiin, Westerin noutoautomaattiin, Postin toimipisteeseen tai suoraan kotiovelle toimitettuna.

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Lääkityshuolia? Tesoman apteekki auttaa.

Epäiletkö mahdollisia lääkehaittoja? Haluatko keskustella lääkkeiden oikeasta käytöstä? Lääkityksen tarkistuspalvelu on apteekin tarjoama lisäpalvelu, joka edistää lääkehoidon onnistumista ja lääkitysturvallisuutta. 

Avainasiakkuus

Apteekkimme kuuluvat Avainapteekit-ketjuun. Ketjussa on jo lähes sata apteekkien toimipistettä ympäri Suomen. Avainasiakkaanamme saat aina parhaan hintahyödyn kuukausittain vaihtuvien tarjoustemme muodossa. Avainasiakastarjoukset saat kaikista ketjun apteekeista.

Lääkehoidon tukipalvelu, lääkkeiden annosjakelu

Lääkehoidon tukipalvelun tavoitteena on parantaa lääketurvallisuutta ja tuoda asiakkaalle säästöjä lääkekustannuksiin.

Lääkejätteiden vastaanotto

Käyttämättömien lääkkeiden palauttaminen apteekkiin

Apteekki ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä.

Inhalaatiotekniikan tarkastus

Tesoman apteekki tarjoaa keuhkoihin hengitettäviä eli inhaloitavia lääkkeitä käyttäville asiakkaillemme palvelua, jossa asiaan kouluttautunut farmaseutti tarkastaa asiakkaan inhalaatiotekniikan ja ohjaa hengitettävien lääkkeiden käytössä tarvittaessa. Palveluun varataan aika etukäteen paikan päällä tai puhelimitse.

Aikaa tarkastukseen kuluu noin 15 minuuttia ja palvelun hinta on 8 euroa. Oikea inhalointitekniikka takaa sinulle parhaan hyödyn ja tehon lääkkeestäsi!

Liikkujan apteekki

Apteekissamme on käytössä Liikkujan apteekki -konsepti, eli ohjaamme tarvittaessa asiakasta terveyttä tai sairauden hoitoa edistävän liikunnan pariin. Pohjana suosituksille on Kunnossa kaiken ikää -ohjelman, Hengitysliiton, Suomen Apteekkariliiton sekä liikunnan aluejärjestöjen yhteishankkeen tiedot ja materiaalit. Meiltä saat myös tietoa paikallisesta liikuntatarjonnasta ja yhteistyökumppanina toimivien liikuntayritysten tarjouksista!

EasyMedi on sähköinen lääketilauskanava, jonka kautta palvelukodit ja kotisairaanhoito voivat tehdä lääketilauksia apteekkiin. Palvelu nopeuttaa ja helpottaa tilausten tekoa ja niihin liittyvää yhteydenpitoa sekä lisää lääkitysturvallisuutta. Palvelu on tarkoitettu apteekin ja suurtilausasiakkaiden sähköisiin tarvike- ja lääketilausiin. Palvelu nopeuttaa työtä tilaaja puolella sekä apteekissa.

Kysy lisää palvelun käyttöönotosta apteekista.