Valitse sivu

Mitä Ny?!

Aurinkotuotteet -20%

Aurinkotuotteet -20%

Aurinkotuotteet -20% 9.-31.5.

Aco sun, Avene Sun ja Vichy Capital Soleil.
Nauti auringosta turvallisesti Aco Sun, Avene Sun ja Vichy Capital Soleil tuotteilla.
Aurinkovoiteet ovat ihon tehokkaimpia anti-age-tuotteita. Ne ehkäisevät ihon palamista ja ennenaikaista vanhenemista.
Suurin osa käyttää aurinkosuojaa liian vähän. Apteekista löydät tutkitun ja herkälle iholle sopivan aurinkotuotevalikoiman.
Annostele kasvoille ja dekolteelle teelusikallinen ja muualle kroppaan reilu pari ruokalusikallista aurinkovoidetta.
Levitä suoja puoli tuntia ennen ulkoilua, ja muista lisätä sitä tunnin välein ja aina uinnin tai hikoilun jälkeen.

WellO2 ­hengitysharjoituslaite tarjoushintaan

WellO2 ­hengitysharjoituslaite tarjoushintaan

WellO2 ­hengitysharjoituslaite, tarjoushinta 1.5.–30.6. 229 € (ovh 250,70 €), sisältää kuljetuslaukun (nor­maalihinta 49,90 €).
Laitteen mukana tulee nenämaski sekä kolme suukappaletta.

Vahvista ja puhdista keuhkojasi
Wello2-Hengitysharjoituslaite vahvistaa hengityselimistöä, puhdistaa keuhkoja sekä avaa, lämmittää ja kosteuttaa ilmateitä. Se auttaa lisäämään suorituskykyä ja helpottaa hengenahdistusta. Laitteella tehtävät hengitysharjoitukset perustuvat lämpimän höy­ryn ja vastapainehengityksen vaikutuksiin, ja ne ovat miellyttäviä ja helppoja tehdä.
Hengitysharjoituslaite sopii kaikille, mutta erityisesti se voi auttaa heikosti hengittäviä, liikuntarajoitteisia ja niitä, jotka kärsivät limaisista ilmateistä. Innokas liikkuja voi vahvistaa sillä hengityslihasten voimaa ja kestävyyt­tä. Harjoitukset sopivat hyvin myös äänityöläiselle, sillä ne vahvistavat ja ylläpitävät ääntä ja saavat sen kestä­mään pidempään.

Lisätietoa: Wello2

Toukokuun Avaintarjoukset

Toukokuun Avaintarjoukset

Toukokuun Avaintarjoukset.
Myös tarjoukset kasvattavat ostokertymää. Tarjoushinnan alapuolella oleva hinta on tuotteen keskimääräinen normaalihinta Avainapteekeissa.

Orion keräilykampanja kevät 2022

Orion keräilykampanja kevät 2022

Orionin keräilykampanja 28.3.–3.7.2022
Oletko jo nähnyt keräilykampanjan upeat tuotelahjat? Minkä sinä valitset?
Osta kuusi keräilytuotetta ja saat valitsemasi lahjan tilauksesi mukana.
Lue lisää kampanjasta ja tilaa tuotteita eapteekkitampere.fi

Tiesitkö, että voit osallistua Orionin keräilykampanjaan myös mobiilisti? Saat keräilyleimojen sijaan koodeja, jotka kirjaat keräilysivuille. Tutustu keräilykampanjaan ja laadukkaisiin tuotelahjoihin http://orionkeraily.fi

Lääkehaku etsii lääkkeen

Lääkehaku etsii lääkkeen

Lääkehakuun tästä

Saatavuushäiriöiden lisäännyttyä yhä useampi suomalainen on törmännyt ikävään tilanteeseen: lääkettä ei löydy apteekista.
Uusi Lääkehaku-verkkopalvelu auttaa löytämään lääkkeen, yhdellä haulla.

Apteekki.fi-sivustolla on julkaistu uusi Lääkehaku-palvelu. Kätevän verkkopalvelun avulla asiakas voi hakea lähimmän apteekin tai verkkoapteekin, jossa tarvittavaa lääkettä on juuri sillä hetkellä saatavilla.

Lääkehaku helpottaa lääkkeiden löytämistä erityisesti saatavuushäiriötilanteessa. Tuotteen loppuessa tukkuliikkeestä asiakkaan on ollut haastava löytää apteekkia, jonka hyllyllä lääkettä on vielä jäljellä.

– Yhdellä haulla pystyy nyt korvaamaan monta puhelinsoittoa, tiivistää Apteekkariliiton farmaseuttinen johtaja Charlotta Sandler.
Ennen kuin lääkettä lähtee noutamaan, varsinkaan pitkän matkan päästä, kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi ottaa yhteyttä apteekkiin ja varata lääke.

Lääkehaku löytyy Apteekki.fi -sivuston etusivulta. Hakua voi käyttää tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tiedot haetaan lääkevalmisteen nimellä. Palvelu kertoo saatavuustietojen lisäksi myös lääkkeen hinta- ja Kela-korvattavuustiedot, sekä vaihtokelpoiset rinnakkaisvalmisteet.

Kalliimmat ja vähemmän käytetyt lääkkeet ovat apteekeissa usein tilaustuotteita. Jos haku näyttää, että lääkettä ei lähiapteekin varastossa ole, se ei tarkoita etteikö sitä saisi kyseisen apteekin kautta.
– Jos lääke on normaalisti saatavilla tukusta, se saadaan tilattua jokaiseen Suomen apteekkiin noin yhden arkipäivän tilausajalla, Sandler muistuttaa.

Lisääntyneistä saatavuushäiriöistä ja koronapandemiasta huolimatta lääkkeiden saatavuus Suomessa on edelleen erinomaisella tasolla.

Apteekin kotiinkuljetus

Apteekin kotiinkuljetus

Nyt on mahdollista tilata Tesoman apteekin verkkoapteekista lääkkeitä ja muita tuotteita suoraan kotiovelle tuotuna.
Alustavasti kotiinkuljetusajat ovat ma-pe klo 11-18 välillä.

Hinnat
Alue A 12,00€ (postinumeroalueille 33270, 33300, 33310, 33330, 33340, 33420, 33430)
Alue B 16,00€ (postinumeroalueille 33240, 33250, 33380, 33400)
Alue C 18,50€ (postinumeroalueille 33200, 33210, 33230, 33231, 33410, 33450, 33470, 33950, 33960, 37100, 37150)

Älä tule apteekkiin/kauppaan flunssaisena

Älä tule apteekkiin/kauppaan flunssaisena

Älä tule apteekkiin/kauppaan flunssaisena

Pyydä läheistäsi/naapuriasi käymään puolestasi asioilla tai tilaa tarvitsemasi lääkkeet Tesoman apteekin verkkokaupasta osoittesta:
https://eapteekkitampere.fi

Puolestasi apteekissa asioiva tarvitsee mukaansa sinun KELA-korttisi ja tiedon mitä reseptilääkkeitä on tarkoitus ostaa. Jos olet antanut sähköisen valtuutuksen apteekkiasiointiin suomi.fi -palvelussa riittää tieto henkilötunnuksestasi (esim. paperille kirjoitettuna) ja tieto mitä on tarkoitus ostaa sekä hakijalla oltava henkilötodistus mukanaan.

https://www.suomi.fi/valtuudet/

Verkkoapteekissa reseptilääkkeitä ostaessasi kirjaudut pankki- tai mobiilitunnuksillasi ja merkitset mitä lääkkeitä haluat ostaa. reseptilääkeitä tilatessasi apteekista aina soitetaan sinulle ja varmistetaan että reseptit ovat olemassa ja kerrotaan tarvittava tieto lääkkeen käytöstä.
Voit noutaa valmiin lähetyksen apteekin noutoautomaatista Westerin aukioloaikoina, tiltata lähetyksen postin automaattiin tai postin kotiinkuljetuksena. Oma henkilökuntamme on rajallinen, joten kotiinkuljetus apteekin toimesta ei välttämättä aina onnistu nopealla aikataululla.

Päivitä lääkityslista ja pidä se mukana!

Päivitä lääkityslista ja pidä se mukana!

Ajantasainen lääkityslista turvaa oikean hoidon äkillisen sairaskohtauksen tai tapaturman sattuessa. Lääkityslista on parhaimmillaan lomake, johon on täytetty kaikki turvallisen lääkehoidon toteuttamiseksi tarvittava tieto ajantasaisesti yhteen.

Vaikka kaikki reseptit ovat sähköisiä ja verkon Omakanta-palvelut ovat kehittyneet, ajantasainen ja kattava tieto kaikista resepti- ja itsehoitovalmisteista löytyy edelleen ainoastaan paperille tulostettavasta lääkityslistasta.

Mikäli sinulla ei ole lääkityslistaa, kannustan laatimaan sen ja pitämään aina mukana. Lääkityslista on erityisen tärkeä tilanteessa, kun joku toinen henkilö jakaa lääkkeesi tai et pysty itse kertomaan lääkitystäsi. Se turvaa oikean hoidon äkillisen sairaskohtauksen tai tapaturman sattuessa.

Myös itsehoitovalmisteet: luontaistuotteet, vitamiinit ja muut ravintolisät, voivat vaikuttaa lääkehoidon onnistumiseen. Tästä syystä on tärkeää kirjata myös nämä lääkityslistaan – muutoin tieto niistä ei kulkeudu terveydenhuoltoon.

Lääkityslista on erityisen tärkeä silloin, jos käytät useita eri lääkkeitä samanaikaisesti. Lääkityslistasta apteekki tai lääkäri hahmottaa lääkehoidon kokonaisuuden ja voi huomata mahdollisia ongelmia, kuten yhteensopimattomuuksia, päällekkäisyyksiä ja haittoja. Kun nämä saadaan karsittua lääkityksestä pois, elämänlaatu paranee!

Lääkityslistaan kirjataan yksityiskohtaiset tiedot lääkkeestä ja sen annostelusta. Tämän lisäksi listaan kirjataan lääkkeen käyttötarkoitus ja lääkehoidon tavoite. Lääkehoidon tavoitteita voivat esimerkiksi olla ne, millaisiin lukemiin verenpaineen tulisi lääkkeillä asettua tai mitä on sovittu henkilökohtaiseksi verensokerin tavoitearvoiksi.

Apteekit kampanjoivat tänä keväänä 18.3. alkaen valtakunnallisen Lääkehoidon päivän (21.3.) viikon yhteydessä ajantasaisen lääkityslistan tärkeyden ja lääkehoidon tavoitteiden ymmärtämisen puolesta.

Voit täyttää ja tulostaa oman lääkityslistasi täällä tai pyytää täytettävän pohjan omasta apteekistasi.

Kirjoittaja on Suomen Apteekkariliiton asiantuntijaproviisori.